Διακοπές στη Ζάκυνθο - Εξοχικές Κατοικίες Λένα - Βασιλικός Ζάκυνθος

Select Language : EN GR

Εξοχικές Κατοικίες Λένα στο Βασιλικό Ζακύνθου

Το συγκρότημα εξοχικών κατοικιών Λένα βρίσκεται στην περιοχή Πόρτο Ρώμα, στο χωριό Βασιλικός, μόλις 80 μέτρα από τη θάλασσα και 300 μέτρα από την παραλία. Βρίσκεται χτισμένο σε μια έκταση 25 στρεμμάτων με ελιές και άλλα οπωροφόρα δέντρα ενώ προσφέρει εννέα σπίτια, μια εξωτερική πισίνα και παιδική πισίνα, μια παιδική χαρά και σνακ μπαρ.

Όλα τα σπίτια κλιματίζονται και είναι φωτεινά και πολύχρωμα, διακοσμημένα απλά σε μεσογειακό στυλ. Κάθε σπίτι παρέχει εξοπλισμένη κουζίνα με όλες τις απαραίτητες παροχές μαγειρέματος, καθιστικό και τραπεζαρία καθώς και δωρεάν ασύρματο Ίντερνετ. Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στην ιδιωτική τους βεράντα και να απολαύσουν τη θέα στους κήπους. Μερικά σπίτια προσφέρουν επίσης μπαλκόνια με μερική θέα στη θάλασσα.

Re Branding

Φέτος οι εξοχικές κατοικίες Λένα αλλάζουν! Σας ευχαριστούμε για όλα τα σχόλια σας σχετικά με τη διαμονή σας εδώ. Τα λάβαμε όλα σοβαρά υπόψη μας και αποφασίσαμε να αναβαθμίσουμε τα σπίτια και τις υπηρεσίες μας με σκοπό να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας μια αναβαθμισμένη εμπειρία διακοπών. Έτσι χαμηλώσαμε τις τιμές μας για το 2017 και σας προσκαλούμε να μείνετε εδώ και να ανακαλύψετε και εσείς το νέο χαρακτήρα των εξοχικών κατοικιών Λένα ( προηγούμενα γνωστές ως Βίλες Λένα).

Νέες φωτογραφίες θα είναι διαθέσιμες την άνοιξη του 2017!

Εξοχικές Κατοικίες Λένα - Βασιλικός Ζάκυνθος Εξοχικές Κατοικίες Λένα - Βασιλικός Ζάκυνθος Εξοχικές Κατοικίες Λένα - Βασιλικός Ζάκυνθος Εξοχικές Κατοικίες Λένα - Βασιλικός Ζάκυνθος